ІТ курси та STEM освіта для дітей в Одесі на 2024-2025 навчальний рік


Опубліковано 18 Жовтень 2024 о 16:00

Блог Діти в місті Одеса >  Освіта >  ІТ курси та STEM освіта для дітей в Одесі на 2024-2025 навчальний рік


ІТ курси та STEM освіта для дітей в Одесі на 2024-2025 навчальний рік

Photo: «Діти в місті» 


IT курси – це інвестиція у майбутнє дитини. Навіть якщо ваша дитина не мріє про кар’єру програміста, знайомство зі світом IT буде корисним. Сучасний світ стрімко розвивається, а технології стають невід’ємною частиною нашого буденного життя. Тому важливо з дитинства навчатися взаємодіяти з технологіями.

Сьогодні існує безліч курсів та шкіл, які допомагають дітям зробити перші кроки в світі IT. «Діти в місті» пропонують вашій увазі добірку IT-курсів, на які варто звернути увагу.


Logika: Курси майбутнього для сучасних дітей



Photo: Logika


Logika – це сучасна мережа шкіл програмування і англійської мови для дітей віком від 7 до 17 років, яка допомагає опанувати цифрові навички та розвивати логічне мислення. Ми маємо понад 60 000 випускників і представництва по всій Україні.

Наші курси включають як творчі, так і технічні напрями програмування: діти можуть створювати ігри, вчитися основ анімації та сучасних мов програмування, а також занурюватися в глибші аспекти IT. Усі викладачі Logika – це молоді, енергійні спеціалісти, які проходять нашу власну програму підготовки, що гарантує високу якість навчання.

Однією з наших головних переваг є унікальна система мотивації – внутрішня валюта, яку учні отримують за досягнення. Її можна обмінювати на сувеніри та подарунки, що підтримує інтерес до навчання та стимулює досягати нових вершин.

Крім того, Logika пропонує систему відпрацювань пропущених занять, а також регулярні відкриті уроки для батьків, що дозволяють стежити за прогресом дітей. Завдяки нашій інноваційній платформі, яка доступна 24/7, учні можуть практикуватися у зручний для них час.

Наш підхід дозволяє бачити результати вже за перші місяці навчання. Курси від Logika не лише допомагають дитині опанувати сучасні технології, а й сприяють розвитку критичного мислення, креативності та впевненості в собі.



Video: Logika


Наші курси:

  • Комп'ютерна грамотність (7-8 років). Вчимося використовувати сучасні програми і додатки з користю для навчання та повсякденного життя.
  • Візуальне програмування (Scratch) (9-11 років). Навчаємо основам програмування на дитячій мові Scratch та створюємо творчі проєкти - від простої анімації до справжніх ігор та мульфільмів.
  • Геймдизайн на Roblox (10-11 років). Якими б різними не були діти, усіх їх об'єднує одне: вони люблять ігри! Ми навчимо їх створювати свої.
  • Створення вебсайтів (11-12 років). У сучасному світі сайт потрібен всім, хто хоче заявити про себе. Яку б професію не обрала дитина в майбутньому, вміння створювати сайти буде її конкурентною перевагою.
  • Мова програмування Python (12-17 років). Вчимося кодити на одній із найпопулярніших мов програмування в світі. І відразу застосовуємо знання на практиці, створюючи програми для навчання, розваг і життя.
  • Графічний дизайн (12-14 років). Знайомство зі світом візуальних комунікацій: від основних інструментів до секретів управління увагою користувача.
  • Фронтенд-розробка (14-17 років). Якщо ви бажаєте розробляти і створювати динамічні інтерфейси, вам однозначно дорога у фронтенд.
  • Англійська мова (8-17 років). Рівне від А0 до В2, безкоштовне тестування.


Logika – це більше ніж школа. Це простір, де діти відкривають для себе нові горизонти і готуються до викликів сучасного світу!


Телефон:

  • +380 (93)170 74 40

Адреси:

  • вул Говорова,18
  • вул.Космонавтів, 21/5
  • вул.Люстдорфська дорога, 140А
  • Грецька площа, 1
  • вул. Бочарова, 75
  • вул.Семена Палия, 108


         



Kids&Robots



Photo: Kids&Robots


Kids&Robots - це мережа клубів робототехніки у м.Одеса та Одеській області. Ми задаємо тренди у технічній освіті дітей протягом останніх 14 років.


Наша програма побудована за принципом від простого до складного, діти послідовно знайомляться з основними поняттями механіки, розширюють технічний світогляд, вивчають різні види передач, згодом навчаються робити математичні розрахунки, програмувати створені механізми. Поступово додаються текстові мови програмування, і, таким чином, діти, які пройшли повний курс навчання, мають хорошу базу і уявлення про те, що являє собою світ техніки, роботів та алгоритмів. З таким бекграундом легше визначитися з майбутньою професією і зробити усвідомлений вибір.


Проводимо в офлайн-форматі заняття з курсів:

  • Конструювання 3-4 роки.
  • Логіка 5-6 років.
  • Механіка. Основи 4-5 років.
  • Механіка. Основи 5-6 років.
  • Робототехніка WeDo 6-8 років.
  • Прикладна механіка 7-10 років.
  • Програмування ігор на Scratch 8-9 років.
  • Робототехніка Mindstorms 8-12 років (2 рівні).
  • Робототехніка Ардуїно 10-15 років.
  • 3-D моделювання та макетування 10-15 років.


Онлайн ведемо такі курси:

  • Scratch 8-9 років.
  • 3-D моделювання та макетування 10-15 років.
  • Робототехніка Ардуїно 10 – 15 років.


Ми побудували теми таким чином, щоб учні могли приєднатися до курсів у будь-який момент навчального року, для цього ми підбираємо відповідний курс та групу при первинному зверненні.


Заняття проводяться у групах до 5 осіб за курсами для дошкільнят та до 8 осіб за курсами для школярів. Тривалість уроку залежить від курсу.


Для відвідувачів клубів на Сегедській, Базарній та Космонавтів діє спеціальна пропозиція:


Знижка 100 грн на будь-яке пробне заняття з промокодом HELLO_KIDS&ROBOTS24!


З радістю відповімо на Ваші запитання по номерам клубів, телефонуйте!


Телефони і адреси:

  • вул. Сегедська ¼ (головний офіс)
    • +380 (96) 801 51 98
  • Центр: вул. Базарна, 33
    • +380 (93) 875 85 00
    • +380 (95) 875 85 00 (Viber)
  • Черемушки: вул. Космонавтів, 32
    • +380 (96) 801 51 98


Також, можете надіслати заявку на урок на сайті і ми зв'яжемося з Вами для подальшого запису.


      




IT-Univer: IT-курси для дітей з 1 по 11 клас онлайн



Photo: IT-Univer


З 2012 року IT-Univer допомагає дітям і підліткам перетворювати інтерес до технологій на усвідомлений вибір професії. Заняття спрямовані на підготовку дітей до сучасного світу, де технології відкривають нові можливості та діти з користувачів технологій перетворюються на їх творців. В IT-Univer є різні напрямки, такі як програмування, комп’ютерна графіка, вебдизайн, геймдев, а також курси зі штучного інтелекту та машинного навчання, що дають учням актуальні знання й готують їх до професій майбутнього.


Курси, адаптовані до віку та інтересів дитини

IT-Univer пропонує програми для різних вікових груп з урахуванням індивідуальних потреб та інтересів учнів. Молодшим школярам доступні курси з основ програмування в середовищах Scratch та Roblox Studio, де вони можуть створювати власні ігри. Старші учні можуть вивчати веброзробку, Python, JavaScript та основи штучного інтелекту та машинного навчання.


Зручний формат занять в малих групах

Уроки проводяться онлайн наживо через платформу Zoom. Завдяки малим групам (5-8 учнів), тьютори можуть побачити та почути кожну дитину, спостерігаючи за прогресом та надаючи допомогу в режимі реального часу безпосередньо на екранах учнів. Це робить навчання інтерактивним та ефективним.


Проєкти та командна робота

Одним із ключових елементів методики IT-Univer є робота над власними проєктами. Учні не тільки вивчають теоретичні основи, але й застосовують їх на практиці, створюючи власні IT-проєкти. Робота в команді розвиває не лише технічні навички, а й вміння комунікувати та співпрацювати один з одним.


Знайомство зі штучним інтелектом в кожному курсі

Кожен курс включає елементи штучного інтелекту: від використання готових інструментів та модулів ШІ до створення власних ШІ-проєктів. Це допоможе учням опанувати сучасні технології та підготуватися до майбутнього.


Команда професіоналів

Тьютори IT-Univer — це не лише експерти у сфері технологій, але й досвідчені педагоги. Вони вміють пояснювати складні теми, знаходячи підхід до кожного учня й враховуючи його вікові особливості, та знають, як забезпечити якісну навчальну діяльність і перетворити інформацію на системні знання.


Особистий кабінет для учнів

Кожен учень має доступ до особистого кабінету, де зберігаються навчальні матеріали, записи уроків та домашні завдання. Також в особистому кабінеті діти можуть спілкуватися один з одним та з тьютором поміж занять. Це дозволяє забезпечити безперервність освітнього процесу в будь-який час і з будь-якого місця.


Система мотивації та IT-Shop

В IT-Univer є власна система мотивації: учні отримують IT-фішки за активність на заняттях, виконання домашніх завдань та участь у проєктах. Фішки можна обмінювати на подарунки в крамничці IT-Shop, зокрема на благодійні внески, підписки на цифрові сервіси або електронні книги.


IT-Univer допомагає учням знайти своє покликання та підготуватися до майбутнього. Це простір, де діти можуть безпечно розвивати нові навички, знаходити друзів та отримувати якісну ІТ-освіту і задоволення від навчання. Запропонуйте вашій дитині спробувати себе у ролі творця цифрового світу!


Телефони:

  • +380 (96) 471 97 18
  • +380 (50) 867 33 82
  • +380 (93) 006 38 42

Viber, Telegram, Whatsapp


      



Майбутнє у гаджетах: чому варто обрати GoITeens



Photo: GoITeens


У сучасному світі діти проводять чимало часу з гаджетами, але цей час може бути не лише розвагою, а й інвестицією в майбутнє. Онлайн-курси в GoITeens — це можливість для вашої дитини розвинути навички, які будуть затребуваними на ринку праці, ще до закінчення школи.

Практичний підхід та реальні проєкти

GoITeens пропонує курси, що побудовані на проєктному підході. Це означає, що кожен учень працює над створенням власних ІТ-проєктів залежно від обраного напряму: ігор, вебсайтів, лендінгів, соціальних сторінок для уявних бізнес-проєктів чи анімацій. Важливою перевагою є те, що діти одразу застосовують свої знання на практиці. У результаті до кінця курсу у кожного учня є портфоліо з реальних робіт, які допоможуть у подальшій кар'єрі.

Підтримка від фахівців

В GoITeens викладачі — це не просто теоретики, а практики зі світу IT, які знають, що потрібно для успішної роботи в цій галузі. Вони не тільки передають знання, але й стають наставниками для дітей, допомагають розкрити потенціал кожного учня.

Технології для майбутнього

GoITeens пропонує широкий вибір курсів: від програмування на Python і створення ігор у Roblox до графічного дизайну та відеоблогінгу. Ваша дитина може вибрати саме той напрям, який її цікавить, і розвивати в ньому свої таланти.


Video: GoITeens


Записавшись на онлайн-курси GoITeens, ваша дитина не тільки отримає сучасні ІТ-навички, але й навчиться працювати в команді, розвине креативне мислення і самостійність. Це стане важливим кроком на шляху до успішної кар'єри в технологічній сфері.


GoITeens — це якісна освіту дітям та підліткам, що допоможе створити власну історію успіху вже сьогодні.


Телефон:

  • +380 (73) 769 08 37


Підписуйтеся на GoITeens у соціальних мережах, аби не пропустити новини та анонси заходів:

Блог для батьків

Discord-сервер


           








Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук