Який смартфон вибрати у 2024 році, щоб не потрібно було купувати новий у 2025-му


Опубліковано 01 Вересень 2024 о 17:00

Блог Діти в місті Одеса >  Оглядові статті >  Який смартфон вибрати у 2024 році, щоб не потрібно було купувати новий у 2025-му


Який смартфон вибрати у 2024 році, щоб не потрібно було купувати новий у 2025-му

Photo: comfy.ua


Ринок смартфонів постійно змінюється, і користуватися одним пристроєм довгі роки не виходить. З іншого боку, експерти повідомляють, що найближчим часом жодних особливих нововведень не передбачається. Тому важливо правильно вибрати смартфон у 2024 році, щоб не довелося купувати новий у 2025-му.


Samsung Galaxy S24 Ultra


Ця новинка 2024 підкорила серця користувачів. Насамперед через різноманітність ІІ-функцій, які поступово впроваджують у всі сучасні пристрої.


Першим смартфоном серії, який отримав нейромережеву обробку текстів, фотографій та голосовий онлайн-перекладач, став Galaxy S24 Ultra, який називають головним конкурентом iPhone 15 Pro Max.


Серед інших особливостей моделі:

  1. потужний процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3;
  2. якісне охолодження;
  3. екран на 6,9 дюйми;
  4. режим прямої зарядки;
  5. камера на 200+50+10+12 Мп.

Виробник обіцяє, що смартфон підтримуватиметься ще 7 років.


Asus Zenfone 11 Ultra


У момент виходу експерти радили не поспішати із покупкою моделі через сиру прошивку. Але тепер компанія її «підтягнула», і смартфон можна вважати чудовим вибором у 2024 році. Це великий пристрій з екраном діагоналлю 6,78", камерою на 50 Мп і процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, який б'є рекорди на бенчмарку AnTuTu. Хоча начинку допрацювали, зовні модель дуже схожа на ігрові Zenfone 9 і 10, але без геймерів. Також смартфон відрізняється гарною камерою та ІІ-обробкою відео.


Xiaomi 14 Ultra


Цю модель теж змогли покращити через час після виходу завдяки оновленню прошивки HyperOS. За рахунок змін смартфон став чи не найкращим камерофоном 2024 року. І знімки виходять справді вражаючими. Все це за рахунок 4 модулів камери по 50 Мп, дюймового сенсора на фотодатчику та змінної діафрагми. Також доступне використання ІІ для покращення якості знімків та відео. У плані інших характеристик все "непогано". Екран діагоналлю 6,73 дюйми отримав гарну передачу кольору, акумулятор тримає до 7 годин активного використання. Усередині – процесор Snapdragon 8 Gen 3, який ще довгий час буде найкращим на ринку смартфонів.


З покупкою якихось пристроїв не варто поспішати


Експерти поки що не рекомендують купувати розкладні смартфони. Про них користувачі відгукуються неоднозначно. Також варто відзначити, що далеко не всі програми добре відображаються на таких екранах. До того ж, незабаром очікується вихід загадкового смартфона Huawei, який може складатися втричі. Добра це ідея чи ні, буде відомо вже восени. У вересні планується вихід іншого пристрою — нового iPhone 16 Pro. Йому приписують величезний дисплей, найтонші рамки та багато інших особливостей. Тому фанатам продукції Apple варто дочекатися вересневої презентації, щоби порівняти моделі різних серій.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук