Спортивні секції та клуби для дітей в Одесі 2024


Опубліковано 05 Вересень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Одеса >  Здоров'я і спорт >  Спортивні секції та клуби для дітей в Одесі 2024


Спортивні секції та клуби для дітей в Одесі 2024

Photo: Діти в місті


Вибір спортивної секції для дитини – важливий крок на шляху до її гармонійного розвитку. Спорт допомагає зміцнювати фізичне здоров’я, тренувати дисципліну і в цілому виховує дітей стійкими та витривалими. Це ще й соціальна складова, адже на гуртках діти знаходять собі друзів та підтримку.

«Діти в місті» пропонують вашій увазі добірку спортивних секцій в Одесі, на які варто звернути увагу.


Футбольний клуб "Brazil"



Photo: "Brazil"


ФА "Brazil"​ проводить набір дітей від 5 до 15 років!


Команда постійно приймає участь у турнірах міста та України. Приймає участь у тренувальних зборах.

Знаходиться в м. Одеса у Пересипському районі. Футбольний клуб "Brazil" був заснований на базі Крижанівської сільської ради у 2013 році. За 11 років ми приймали участь у різноманітних Міжнародних, Всеукраїнських і міських змаганнях і займали призові місця. Також в чемпіонатах Першості Одеської області серед юнаків 2004 р.н., 2006-2007 р.н., 2009 р.н. та 2012 р.н здобули звання чемпіонів.

Тренера клубу "Brazil" приймають участь в семінарах (самміт "Ateitis cup" Литва 2020) та проводять тренування за Бельгійською методикою виховання дітей.


Досягни з нами найкращих результатів у футболі!


Головний тренер Третьяков Сергій Сергійович: +380 (63) 349 26 97.


Адреса:

  • вул. Давида Ойстраха, 15а (стадіон ліцею #40)


   




Кінно-спортивний клуб "Аріон"



Photo: "Аріон"


Основний напрямок клубу "Аріон" - спорт та іпотерапія.


Наші тренери - майстри кінного спорту з вищою педагогічною освітою. Вони звикли перемагати, і Вас вони теж приведуть до перемоги! У нас Ви можете як просто покататися на конях, так і навчитися професійно їздити верхи і взяти участь в змаганнях.

Навіть якщо Вам не потрібні високі досягнення в спорті, тренер та інструктор, чий авторитет беззаперечний, навчать Вас красиво і правильно сидіти на коні, міцно триматися в сідлі, керувати конем, і знати про нього все. Доведено, що спілкування з кіньми продовжує життя. Коні благотворно впливають на психічний і фізичний стан людини.


Чому обирають нас:

  • БЕЗПЕКА - Коні добре виїжджені, і ладнають з будь-яким наїзником, навіть початківцем!
  • ПРОФЕСІОНАЛІЗМ - Наші викладачі - майстри спорту з виїздки, конкуру та триборства з педагогічною освітою.
  • Критий МАНЕЖ - Цілий рік, в будь-який сезон, відточуйте свою майстерність верхової їзди.


Ми пропонуємо всім бажаючим:

  • Навчання верховій їзді, аматорські заняття, катання на конях.
  • Спортивну секцію для дітей. Навчання в дитячо-юнацькій спортивній школі.
  • Кінні прогулянки і проведення дозвілля в незвичайній обстановці.
  • Постій коней (утримання коней) з тренінгом коней і послугами ветеринара.
  • Кожне тренування Ви будете отримувати нові знання, розвивати нові навички і масу позитивних емоцій.


Телефони:

  • +380 (95) 913 20 48
  • +380 (63) 949 89 28

Адреса:

  • вул. М. Міхновського 14


   




Одеський міський центр хореографічного мистецтва "Дитинство"



Photo: "Дитинство"


Зразково-художній колектив України ансамбль танцю "Дитинство".


У самому центрі Одеси, на Приморському бульварі затишно розташувався міський центр хореографічного мистецтва. Саме тут збираються юні таланти нашого міста, які люблять танцювати і бажають оволодіти мистецтвом хореографії. Саме тут б'ється хореографічне серце нашого міста.

Тут щодня навчаються класичному, народно-сценічному і сучасному танцям.

Центр хореографічного мистецтва є не тільки профільним позашкільним навчальним закладом, але і опорним навчально-методичним центром міста та області. Тут проходять курси підвищення кваліфікації КЗВО "Одеська академія неперевної освіти Одеської обласної ради" для керівників ансамблів танцю, гуртків хореографічного профілю. Для цієї ж аудиторії хореографами центру систематично проводяться майстер-класи із залученням провідних хореографів і балетмейстерів України.


Телефони:

  • +380 (97) 521 24 61
  • +380 (48) 725 09 68

Адреса:

  • Приморський бульвар, 1


   




LAVKIDS - грудничкове плавання



Photo: LAVKIDS


Вже давно всім відомо, що раннє плавання сприяє не тільки зміцненню здоров'я, а й розвитку надзвичайно корисних навичок особливого кохання та впевненого перебування у воді.

Проводяться заняття під керівництвом досвідченого інструктора із багаторічним стажем. Малюків вчать затримувати дихання у воді, пірнати і перевертатися. Отримані на заняттях навички залишаються з дитиною на все життя і допомагають запобігти боязні води.

У групи набирають як зовсім маленьких плавців (від 3 місяців), так і старших дітей – від 1,2 до 3 років.


Телефони:

  • +380 (67) 482 42 44
  • +380 (93) 727 24 05

Адреса:

  • вул. М. Говорова, 10г/4





«Мауглі» - клуб карате для дітей



Photo: «Мауглі»


Дитячий Центр «Мауглі» - це Громадська Організація, яка створена на добровільних засадах, відповідно до Закону України «Про об'єднання громадян» та виконує свою діяльність відповідно до чинного законодавства України.

Основна мета занять у нашому клубі - це гармонійний та збалансований розвиток особистості. На наших заняттях діти отримують фізичний та духовний розвиток, який спрямований на виховання морально-етичних норм.

На сьогоднішній день в клубі тренується близько 270 спортсменів, серед яких як початківці, так і спортсмени високого рівня - володарі чорних поясів, чемпіони Світу та Європи.


У програмі навчання:

  • Загальна фізична підготовка
  • Спеціальна фізична підготовка
  • Традиційне карате (стиль ШОТОКАН)
  • Прикладна техніка карате для самооборони
  • Атестація на пояси, включаючи чорні для дітей
  • Змагання різних рівнів та правил

Діти беруть участь в змаганнях на території України, а також у міжнародних. Такі події надають їм чудову можливість не лише продемонструвати свої навички та здібності, а й зустрітися і спілкуватися зі спортсменами з інших країн. Участь у міжнародних змаганнях також допомагає дітям розвивати терпіння, вміння працювати в команді та реагувати на стресові ситуації.

Дитячий центр "Мауглі" відіграє ключову роль у формуванні здорового способу життя, розвитку самодисципліни, впевненості, вмінні працювати в команді, а також розвитку різноманітних важливих навичок. Такі організації є важливим елементом суспільства, що сприяють гармонійному розвитку молодого покоління, адже навички, які здобувають наші вихованці, є корисними не лише для спортивного життя, а й для усіх аспектів життєдіяльності.

Наш клуб був заснований 2000 році. За цей час ми пройшли не малий шлях і нам є чим пишатися. Ми виростили тисячі гарних спортсменів. Ми допомогли багатьом дітям здобути впевненість у своїх силах і нехай не всі з них реалізувалися у спорті, але ми впевнені, що ті лідерські якості, які ми їм прищепили, той характер, який ми разом змогли загартувати в процесі завзятих тренувань, той непорушний шлях, який ми разом намітили до розвитку та вдосконалення свого тіла, духу та інтелекту приведе наших вихованців до успіху та гармонії.

Тренери у нашому центрі висококваліфіковані, мають вражаючі досягнення! Вони, безумовно, можуть надати дітям відмінний рівень навчання та підтримки в їхньому розвитку в карате, йогі, ММА, стречингу та танцях. Наявність таких висококваліфікованих фахівців підкреслює серйозність підходу до навчання та підготовки юних спортсменів.


Телефони:

  • +380 (67) 700 55 53
  • +380 (63) 700 55 53

Адреси:

  • вул. Композитора Ніщінського, буд. 38;
  • вул. Івана та Юрія Лип, буд. 13;
  • вул. Ільфа і Петрова, буд. 25.










Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук