Букет квітів для доньки — який обрати?


Опубліковано 19 Червень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Одеса >  Лайфхаки для батьків >  Букет квітів для доньки — який обрати?


Букет квітів для доньки — який обрати?

Photo: buketland.ua


Дарувати квіти дітям — означає, привчати їх до прекрасного. Такий подарунок завжди привертає особливу увагу, він може навчити цінувати те, що неможливо зберігати тривалий час. Квіти мають різноманітні відтінки, власні неповторні аромати та відрізняються на дотик пелюстками та листям. Якщо дитина зростає у приємному та затишному середовищі, її творчі здібності особливо сильно можуть розвиватися. 


Букетленд — квітковий магазин Одеса радий запропонувати для батьків поради щодо вибору квітів для дівчат. 


Як правильно обирати квіти для доньки


Якщо ваша дочка вже має деякі вподобання та може про них розповісти, під час вибору чудового квіткового подарунка на день народження чи інше свято приділяйте увагу саме її смакам. Враховуйте, які кольори та види квітів їй подобаються. 

Також можете вибирати подарунок, дотримуючись таких порад від флористів та психологів:

  • Сезонні квіти. Вони не лише є найдоступнішими, а також гармонійно вписуються в атмосферу, яка оточує дитину. 
  • Декоративність. Враховуючи уподобання доньки, додайте у букет невеликі декоративні деталі, які відповідають інтересам дитини. Це можуть бути елементи, пов’язані з улюбленими мультфільмами чи героями казок, гарні стрічки чи намистинки. 
  • Оформлення. Ви можете замовити на сайті квіткового магазину BuketLand квіти в коробці в Одесі або вибрати інший варіант подарунка, який матиме неповторне, особливе оформлення. Звертайте увагу на матеріал і колір упакування букета. Чудовий варіант — квіти у декоративному кошику. 

Залежно від віку дитини, слід вибирати різні дизайни та типи букетів. Про це варто розповісти окремо. 


Підбір букетів для дівчат різного віку


Шановні батьки, не забувайте, що під час вибору квітів слід врахувати можливість наявності алергічної реакції, але якщо таких особливостей у вашої дитини немає, можете трохи розслабитися. Тепер просто продумайте, які квіти ліпше подарувати для малечі того чи іншого віку:

  • Для дівчат до 10 років ідеально підійдуть яскраві кольори та мініатюрні букети. Ромашки, маленькі троянди, фіалки — чудовий вибір для наймолодших дівчат. 
  • Підліткам можна замовити екзотичні квіти — гербери, орхідеї. Корисно підкреслити кожен букет декоративними елементами — у такий спосіб подарунок стане унікальним. 
  • Для дорослої доньки ліпше обрати квіткові композиції, що відповідають сформованому смаку дівчини. Гарний вибір — елегантні лілії, півонії, троянди. Врахуйте уподобання дочки щодо стилю композиції, а також порадьтеся з флористами та консультантами інтернет-магазину Букетленд — вони завжди готові допомогти з вибором подарунка. 

Букет квітів — слушний вибір для доньки. Даруючи квіти, ви відображаєте всю свою велику любов. 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук