Банк донорських яйцеклітин: Ваша можливість знайти свого ідеального донора


Опубліковано 08 Травень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Одеса >  Різне >  Банк донорських яйцеклітин: Ваша можливість знайти свого ідеального донора


Банк донорських яйцеклітин: Ваша можливість знайти свого ідеального донора

Photo: freepik.com


Сфера допоміжних репродуктивних технологій передбачає використання різних вдосконалених методів, спрямованих на збільшення успіху програм для боротьби з безпліддям.

Послуги банку донорських яйцеклітин є однією з найпопулярніших та найефективніших для потенційних батьків, що допомагає досягти найважливішої мети у їхньому житті: народження здорової дитини.

Ця стаття допоможе вам розібратися в послугах та методах банків донорських яйцеклітин, а також їх можливості допомогти подолати можливі проблеми з народженням дитини.


Банк Донорських яйцеклітин - ваш шлях до подолання безпліддя


Банк Донорських яйцеклітин — це спеціалізована установа, яка здійснює забір, заморожування та зберігання яйцеклітин людини (ооцити) від донорів яйцеклітин, які згодом використовуються для лікування безпліддя та різних допоміжних репродуктивних технологій, таких як екстрабіційне запліднення (ЕКО) та програми Донорства яйцеклітин.

Основна ціль таких Банків Донорських яйцеклітин — надати парам, які страждають безпліддям, доступ до високоякісних яйцеклітин (від перевірених і повністю здрових Донорів) для їх процесу лікування.


Банк Донорських яйцеклітин ADONIS – надійний та безпечний вибір


Зі швидким розвитком допоміжних репродуктивних технологій з’являється все більше і більше Банків Донорських Яйцеклітин. Однак часто основна увага приділяється швидкому прибутку, а не якісності.

Банк Донорських яйцеклітин ADONIS — це надійний банк ооцитів, створений Медичною групою компаній ADONIS, провідною медичною групою не тільки в Україні, а й в усьому світі.

Медичні заклади ADONIS проводять операції як на території України, так і в США.

Донор яйцеклітин в м. Київ або штаті Вашингтон - з ADONIS такий запит вирішується без зайвих зусиль.

Разом з широким спектром медичних напрямків, ADONIS надає послуги власного Банку Донорських яйцеклітин, в якому ви зможете знайти свого ідеального Донора.


Послуги Банку Донорських яйцеклітин ADONIS відрізняються завдяки наступним перевагам


Повністю здорові та перевірені Донори

Донори яйцеклітин в Банку Донорських яйцеклітин ADONIS проходять всі необхідні тести в лабораторіях, сертифікованих CLIA та FDA, щоб відповідати вимогам FDA. Крім того, вони проходять додаткові тестування в наших українських лабораторіях, сертифікованих по стандарту ISO. Такий комплексний підхід забезпечує найвищий рівень безпеки вашого майбутнього малюка.

    Збереження репродуктивних функцій генетичного матеріалу

    Банк Донорських яйцеклітин ADONIS надає послуги кріоконсервації ваших власних або Донорських ооцитів, призначених для лікування безпліддя в майбутньому. Ми використовуємо сучасні технології витрифікації, щоб забезпечити найвищу якість та ефективність вашого майбутнього лікування.

      Ооцити свіжого циклу

      Якщо ви або ваш партнер зробите запит на ооцити свіжого циклу, Банк Донорських яйцеклітин ADONIS надасть вам таку можливість від обраного вами Донора яйцеклітин. Ми організуємо все необхідне для початку нового циклу, щоб отримати ту кількість яйцеклітин, яка вам потрібна.

      Швидка обробка та доставка

      Банк Донорських яйцеклітин ADONIS, який оперує на території США, надає послуги швидкої доставки зарезервованих Донорських яйцеклітин по всій території США (крім штату Нью-Йорк). Ваші ооцити будуть доставлені в вашу клініку ЕКО з дотриманням стандартів безпеки та мір перестороги.

      Проста система підбору

      Банк Донорських яйцеклітин ADONIS має власну систему відбору, в якій Донори мають свої власні профілі з усією необхідною інформацією, історіями хвороб та пройденими тестуваннями. Ви можете легко переглянути кожний профіль, щоб самостійно обрати найкращого Донора яйцеклітин для вашої родини.


      Якщо вам цікаво дізнатись більше про Банк Донорських яйцеклітин ADONIS та послуги, які надаються родинам по всьому світу - сміливо залишайте заявку - https://fertilitysolutionsagency.kiev.ua/ru/donor_eg/, та наші менеджери звʼяжуться з вами в найближчий час. Отримайте повний доступ до нашої ретельно підібраної бази даних Донорів яйцеклітин.

      Банк Донорських яйцеклітин надасть вам реальну можливість обрати Донора з урахуванням ваших індивідуальних вимог, вподобань та конкретного клінічного випадку.

      Банк Донорських яйцеклітин – це сучасний спосіб подолання безпліддя з особливим підходом до кожної родини.





      Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


      Пошук