Коляски для малюків: тренди та новинки ринку


Опубліковано 30 Квітень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Одеса >  Оглядові статті >  Коляски для малюків: тренди та новинки ринку


Коляски для малюків: тренди та новинки ринку

Photo: rozetka.com.ua



До появи немовляти готуються заздалегідь: продумують інтер'єр кімнати, підбирають ліжечко, пеленальний столик та ванну. Не менш важливим завданням для батьків є вибір дитячого транспортного засобу. Папи звертають увагу на технічні характеристики та функціональність, а мамам важливі зручність, вага та дизайн моделі. У пріоритетах – безпека та комфорт малюка.


Вироби розрізняються за призначенням та конструктивними особливостями. Легкий та практичний візок прогулянковий має попит у сучасних та активних батьків.


Види та характеристики


Прогулянкові варіанти мають на увазі легкість і маневреність, але не на шкоду ергономіці. Більшість таких колясок використовують із півроку — віку, коли дитина починає сидіти самостійно. Також є екземпляри для новонароджених: модифікації "3 в 1" та "2 в 1". У цьому випадку на одну раму кріпиться люлька або прогулянковий блок, або автокрісло.

У дитячому транспорті обов'язкові такі елементи:

  • ремені безпеки, бажано п'ятиточкові;
  • захисний бампер - знімний або той, що відкривається на один бік;
  • перегородка-обмежувач для ніжок;
  • нижнє гальмо для блокування руху;
  • світловідбиваючі елементи для темного часу;
  • каптур і дощовик.

За механізмом складання коляски діляться на «тростини» та «книжки». Перший варіант у складеному вигляді компактніший, так як зменшується і по довжині, і по ширині.


Тенденції та тренди 2024 року


Виробники колясок невтомно удосконалюють технології, функції та дизайн. Як і раніше, в топі універсальні трансформери - вони практичні і служать з народження до 3-4 років. У новому сезоні модні матусі обирають стильні та зручні екземпляри.

Anex Air-X

Модель оснащена подвійною системою амортизації та продуманою вентиляцією. Великий каптур надійно захищає від негоди, а спинка відкидається у становище для новонароджених. Air-X без проблем долає складні ділянки шляху, не вібрує та не заважає відпочинку крихітки. Плюс для мандрівників – коляска компактно складається та легко транспортується.


Photo: rozetka.com.ua


Joolz Aer+

Aer+ — оновлена модель нідерландського бренду Joolz поєднує ергономічність та ультрамодний дизайн. Підходить для далеких прогулянок та витримує навіть п'ятирічок. Обладнана високою спинкою 55 см і розкладається в горизонтальне положення. Мами оцінять м'який плавний хід, просте управління та різноманітність кольорів.

Cybex Balios Lux

Універсальна новинка минулого року вже здобула довіру тат та мам. Екземпляр оснащений зручним прогулянковим блоком і колесами-всюдиходами — навіть їзда нерівною місцевістю не принесе малюкові дискомфорту. Реверсивне широке сидіння трансформується у затишне місце для сну. Модель чудово підходить для вікового діапазону від народження до чотирьох років.

Експерти рекомендують: при виборі дитячого транспорту варто враховувати сімейний спосіб життя, комфорт дитини та зручність для батьків.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук