Вивчаємо англійську з дітьми: сайти для безкоштовного перегляду фільмів


Опубліковано 15 Березень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Одеса >  Вивчаємо англійську з дітьми: сайти для безкоштовного перегляду фільмів


Вивчаємо англійську з дітьми: сайти для безкоштовного перегляду фільмів

Photo: freepik


Англійська мова нещодавно отримала статус однієї з мов міжнародного спілкування в Україні. Це означає, що на державному рівні в Україні вводиться безліч заходів, направлених на вивчення громадянами англійської мови або покращення знань.

Сьогодні вивчення англійської як ніколи актуальне, адже багато українців працюють на міжнародні компанії або тимчасово знаходяться за кордоном. Один з найпростіших способів підтягнути свою англійську – дивитися контент: фільми та мультфільми, шоу і телепередачі. «Діти в місті» зібрали для вас добірку сайтів, де можна безкоштовно підтягувати англійську мову.


Читайте також: Курси англійської мови для дітей


Сайти для вивчення англійської


ukr-sub.com

Це безкоштовний сайт, на якому зібрані різноманітні фільми, мультфільми та серіали англійською мовою з субтитрами. Дуже зручний ресурс, адже там можна обирати фільми за жанрами.


moviehdkh.com

Чудовий сайт зі зручною навігацією і фільтрами. Дуже зручний пошук фільмів, які можна дивитися як з субтитрами, так і без.



Photo: freepik


show-english.com

Цей сервіс не просто зібрав фільми англійською, він був створений спеціально для вивчення англійської. Тому і добірки тут класно підібрані. Ба більше, на цьому сайті ви знайдете інтерактивні субтитри, з якими можна працювати: перекладати речення, виконувати вправи та додавати слова до словника.


Згідно з дослідженнями, найкраща здатність до вивчення мов у людини спостерігається в дитячому віці. Діти чудово засвоюють новий матеріал, тому обов’язково дивіться мультики англійською разом з вашими дітьми.


himovies.rs

На цьому сайті ви знайдете субтитри різними мовами. Це дуже зручно, якщо паралельно з англійською ви вивчаєте ще якусь мову. Зручно шукати та обирати фільми та серіали.


speechyard.com

Сайт, створений для вивчення англійської мови за допомогою книжок та відео. На сайті зібрані вправи для тренування, а також інтерактивні субтитри. Тут ви знайдете багато телевізійних шоу.


Щоб вивчення англійської було ефективним, необхідно включати її у вашу повсякденну діяльність. Тут на допомогу прийдуть фільми та шоу, за допомогою яких можна запам’ятовувати прості фрази та використовувати їх у вашій рутині.


123movies.co

Цей сайт сподобається навіть найвибагливішим кіноманам, адже тут зібрано дуже багато популярних серіалів, фільмів і навіть аніме.



Photo: freepik


lookmovieag.to

На цьому сайті не дуже великий вибір, але зате доступні нові фільми та мультики з англійськими субтитрами.


losmovies.id

На цьому ресурсі зібрано багацько цікавих телевізійних шоу, фільмів та серіалів. Також на сайті є розділ, де зібрані найтрендовіші та найпопулярніші фільми.


Вивчення англійської мови має бути приємним і захоплюючим, тому спробуйте включити у ваші щоденні справи перегляд цікавих шоу англійською мовою.


Вам може сподобатися наша стаття: Добірка каналів з мультиками на YouTube для вивчення англійської






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук