Добірка найкращих книг для любителів фентезі


Опубліковано 30 Січень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Одеса >  Добірка найкращих книг для любителів фентезі


Добірка найкращих книг для любителів фентезі

Photo: Freepik


Якщо ваша дитина не дуже тяжіє до читання, спробуйте запропонувати їй цікаве фентезі. Фантастичні книжки занурюють дитину у світ пригод, магії та химерних створінь. Такі книги розпалюють творчість, стимулюють уяву та роблять дітей фанатами книжок.

«Діти в місті» зібрали добірку цікавезних фентезійних книжок, а також підібрали для вас декілька оглядів професійних читачів.


«Віта Ностра», Марина та Сергій Дяченки


Дівчина Саша опиняється у цікавому університеті, студенти якого загадково зникають після успішної здачі екзаменів. В цілому, в житті дівчини весь час відбуваються дивні речі, які вона не може пояснити. Ця книжка підійде для підлітків.


«Там, де водяться диковиська», Морис Сендак


Це чудова книжка для найменших з захоплюючими картинками та історіями. Книжка дозволяє навчити дітей не боятися чудовиськ, які у книжці називаються дивні творіння. Книжка розповідає про безстрашного хлопчиська, який став королем, адже зумів приборкати чудовиськ.



Video: Anna Book Diary


Агенція «Локвуд і компанія», Джонатан Страуд


Це не лише фентезійна книга. У ній чудово поєднані фентезі, детектив та містичні пригоди. Книжка розповідає про агентства, які протидіють надприродним створінням за допомогою своїх сил. Події розвертаються у Лондоні.



Video: SashaBooks


«Жорстокий принц», Холлі Блек


Цікавезна серія книжок про край фейрі, де крім граціозних і величних створінь живе смертна дівчина зі своїми сестрами. У царстві назрівають зміни, а головна героїня опиняється в центрі цих інтриг та переворотів.



Читайте також: Як створити дім, дружній до читання: цікаві поради


«Бартімеус», Джонатан Страуд


Захопливе фентезі, події якого відбуваються у Лондоні. Світ контролюють чарівники, яким служать різноманітні чарівні істоти: джини, африти, фоліо ти тощо. Головному герою, юному магу Натаніелю, доведеться вирішувати серйозні проблеми, пов’язані з підпільною організацією «Спротив» та велетенським чудовиськом, яке орудує у місті.


Ретельно підібрані фентезійні книги дозволять дітям відправитися у фантастичні пригоди, захоплять молоді уми та залишать незгладимий слід у їхній літературній подорожі.



Вам може сподобатися наша стаття: Добірка неймовірних книг для юних художників






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук