Добірка сімейних фільмів і мультфільмів на вихідні


Опубліковано 19 Вересень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Одеса >  Добірка сімейних фільмів і мультфільмів на вихідні


Добірка сімейних фільмів і мультфільмів на вихідні

Photo: Freepik


Скільки б часу батьки не проводили з дитиною, забагато не буває. Але буває таке, що немає розуміння, чим зайнятися разом? Можна щось подивитись, але що?

«Діти в місті» підготували для вас добірку нових фільмів і мультфільмів, які будуть цікаві дітям і батькам.


Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів


Вони все своє життя ховалися у каналізації, і мріяли, щоб люди їх прийняли. Проте, у місті з’явилися нові мутанти. І схоже, настає нова ера для людства.

Вік: 6+



Video: B&H Film Distribution Company


Дог


Лулу – неймовірна собака. Вона харизматична, смішна й норовлива. Але її довіру завоювати дуже непросто. Герою Ченнінга Татума доведеться добре впріти, аби вони стали друзями. На таку парочку чекає купа пригод.

Вік: 12+



Video: planetakino


Русалонька


Та сама діснеївська історія про принцесу-русалоньку Аріель, її батька Тритона та підступну й лиховісну Урсулу. Рімейк оригінального мультику зібрав цілу купу зірок.

Вік: 6+



Video: Kinomania Film Distribution


Базз Рятівник


Історія найвідомішого космонавта-рятівника з «Історії іграшок». Науково-фантастичні пригоди молодого космічного рейнджера розкриють Базза з нових сторін.

Вік: 6+



Video: Kinomania Film Distribution


Читайте також: Час на сім’ю: добірка класних фільмів та мультфільмів для всієї родини


Їжак Сонік 2


Їжак Сонік допомагає людям, ловить злочинців, і, схоже, вирішив трохи перепочити. Та лихий доктор Роботнік втік з-під варти, і знову замислив дещо геть лиходійське.

Вік: 6+



Video: B&H Film Distribution Company


Монстри на канікулах: Трансформанія


Цього разу у готелі Трансільванія все летить шкереберть. Новий прилад Ван Хельсінґа перетворив монстрів на звичайних людей, а людей на монстрів. Тому Дракула зі своїми друзями попали у неочікувану пастку людяності.

Вік: 6+



Video: B&H Film Distribution Company


Дивовижний Моріс


Кіт Моріс – ще той шахрай. Він подорожує разом з мишами з міста до міста, влаштовує там мишачі навали, і начебто рятує містян. Та ось йому трапилося непросте містечко, і тут живе дещо дійсно лихе.

Вік: 6+



Video: planetakino


Лапи гніву: Легенда про Самурая


Пес Генк мріє стати самураєм. Він вирушає у довгу подорож, але потрапляє у місто котів, куди собакам вхід заборонено. Генка це не зупиняє, тим паче цих котів потрібно рятувати від великого лиха.

Вік: 6+



Video: planetakino


Незвичайний світ


Ця пригодницька історія розкаже вам про незвіданий світ, сповнений фантастичних істот, і про цікаву сім’ю дослідників. Вони дуже відрізняються від цього світу, тож ця пригода їм запам’ятається надовго.

Вік: 12+



Video: Kinomania Film Distribution


Везіння


Дівчинці Сем страшенно не щастить. Та одного разу вона потрапила у Країну Везіння. Вона об’єдналася з чарівними істотами, і намагається повернути своє везіння.

Вік: 6+



Video: Bandera Dubbing


Зверніть увагу на нашу добірку: ТОП-10 нових мультфільмів, які можна подивитися разом з дітьми






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук