Як і де проходитиме НМТ за кордоном: карти та подробиці


Опубліковано 01 Травень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Одеса >  Як і де проходитиме НМТ за кордоном: карти та подробиці


Як і де проходитиме НМТ за кордоном: карти та подробиці

Photo: Freepik


Цього літа через велику кількість українців, які тимчасово проживають за кордоном, буде можливість здати Національний мультипредметний тест за кордоном. Для цього Міносвіти домовилося з десятками країн, де проживають українці, про виділення місця для проведення НМТ.

«Діти в місті» дізнавалися, в яких країнах та яких містах буде можливість скласти екзамен.


НМТ за кордоном


У 2023 році НМТ за кордоном складатиме щонайменше 25 тис. українських випускників.

Найбільше тимчасових екзаменаційних центрів буде створено у Польщі та в Німеччині, де проживає найбільше українців. Скласти екзамен можна буде у багатьох країнах Європи, а також в Канаді, США і Туреччині.

Якщо ви вже зареєструвались на проходження НМТ і обрали місто для проходження, але пізніше знайшли більш зручну локацію, то є можливість змінити реєстраційні дані до 7 травня 2023 року.

Проте, треба мати на увазі, що у спеціально обладнаних комп'ютерних центрах, що були запропоновані закордонними партнерами для проведення НМТ, обмежена кількість місць. Тому, якщо місця в обраному вами місті вже заповнені, то ви не зможете змінити свої реєстраційні дані. Також варто враховувати, що у деяких містах/країнах тестування буде проводитись тільки під час додаткової сесії, тому не варто зволікати з реєстрацією.


Реєстрація на НМТ триває до 3 травня.


Будьте уважні до дати, часу та місця проведення НМТ, які зазначені в запрошеннях, розміщених на інформаційних сторінках учасників. Початок тестування для всіх учасників, включаючи тих, які знаходяться за межами України, визначений за київським часом.


Читайте також: Національний мультипредметний тест: все, що потрібно знати випускникам


Де проходитиме НМТ: карти


У Міносвіти опублікували наглядну карту з містами, де можна буде скласти НМТ. Крім цього, вже 27 квітня до цього переліку міст були додані: Загреб (Хорватія), Мадрид (Іспанія) та Сакраменто (США).



Photo: Міносвіти


Photo: Міносвіти


Photo: Міносвіти


Photo: Міносвіти


Photo: Міносвіти


Photo: Міносвіти


Photo: Міносвіти


Зверніть увагу на нашу добірку: Підготовка до ЗНО та ДПА 2023 онлайн + офлайн з усіх предметів






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук