Чоловічі туфлі на всі випадки життя: різновиди моделей


Опубліковано 30 Січень 2023 о 16:00

Блог Діти в місті Одеса >  Різне >  Чоловічі туфлі на всі випадки життя: різновиди моделей


Чоловічі туфлі на всі випадки життя: різновиди моделей

Photo: vittorossi.ua


Охайність та чистота взуття, а також правильний вибір моделі здатні розповісти про людину більше, ніж інші деталі гардеробу. Однак багато чоловіків не знаються на різновидах взуття, тому вибір гідної пари стає складним завданням.

Вибираючи чоловічі туфлі в Одесі, зверніться до консультантів магазину. Тим, хто не любить ходити за покупками та воліє все замовляти в інтернеті, доведеться розбиратися самостійно.


Різновиди чоловічих туфель


Правильно підібране взуття — показник статусу та почуття смаку, адже воно вважається важливою деталлю сучасного образу. Погано підібране взуття виглядає недоречно та здатне зіпсувати модний аутфіт. Навіть якщо ви звикли одягатися в спортивному стилі, а діловий костюм носите тільки у свята, в гардеробі все одно повинні бути туфлі.


Офіційні оксфорди


Це найбільш офіційна модель, що підходить виключно для ділових образів: костюмів, смокінгів або фраків. Класичні оксфорди виготовляються з гладкої шкіри та відрізняються закритим типом шнурівки, «втопленої» у передній частині. Такі туфлі бувають чорними або коричневими, а в поєднанні зі фраком доречні моделі з лакової шкіри. Оксфорди ніколи не носять з джинсами чи штанами некласичного крою: це моветон.


Універсальні дербі


Відмінність туфель дербі — відкрита шнурівка, тобто берці пришиті поверх передка та відгинаються від основи.

Модельєри пропонують чоловікам різні варіанти:

  • шкіряні та замшеві;
  • традиційні чорні та різнокольорові;
  • гладкі та з текстурної шкіри;
  • з перфорацією та «глухі».

Дербі — чудовий варіант взуття для чоловіків з високим підйомом стопи. Це універсальна модель, яку можна поєднувати як зі штанами будь-якого фасону, так і з джинсами.


Ефектні монки

pDq_ypj_et-Y16yBdJgw-NfX55wyKncUOCRRDp4riHPBuS5CpoFAE11s6RaRuNbXxdcRKqPqExloOLqMdZG32_OXAibpVE3F4Fn2SZ5GG3W2bYBnZFWeefACZmceVdOTtt3u70t0ssQNRscfDIfdpa4NExujegUI1fdDKEDp5MOB2IMfaQAJ0QUiiXJYGA

Photo: vittorossi.ua


У туфлях такого фасону немає шнурків, їх замінюють ремінці з пряжками. Монки виготовляють зі шкіри різних кольорів та текстур, а колір та форма застібки дозволяють вдало поєднувати взуття з пряжкою ременя, годинником або запонками. Їх варто носити з вузькими джинсами або штанами в італійському стилі.


Стильні броги


Такі туфлі неможливо переплутати з іншими моделями завдяки ефектній перфорації по лінії швів. Їх часто виготовляють із комбінованих матеріалів, у тому числі різнокольорових. Броги не підходять для офіційних заходів, проте чудово вписуються в стильний міський сет. Брогування (дірочки) у них зазвичай не наскрізне, хоча бувають винятки.


Зручні лофери


Туфлі-лофери нагадують мокасини, тільки підошва у них більш пласка та широка. Існують різні види лоферів: з китицями, поперечною декоративною смугою, пряжкою. Шнурків або застібок у цій моделі немає, тож одягаються вони швидко та зручно. Лофери мають чудовий вигляд у неформальних образах та сетах у стилі business casual.


Щоб купити туфлі чоловічі в Одесі або в іншому місті, вирушайте на сайт інтернет-магазину Vitto Rossi, де представлений широкий асортимент класичних чоловічих моделей.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук