Як підійти до вибору коляски для двійні


Опубліковано 20 Червень 2022 о 15:00

Блог Діти в місті Одеса >  Оглядові статті >  Як підійти до вибору коляски для двійні


Як підійти до вибору коляски для двійні

Photo: Алло


Перед народженням дитини необхідно підготувати все необхідне. Якщо ви чекаєте двох діток, потрібно з креативністю вибрати все подвійно. Якщо одяг, іграшки та все для харчування купуються двома різними предметами, то візок – пристосування 2 в 1. Розберемося, які нюанси варто врахувати.


Що таке дитячий візок


Дитячий візочок – засіб для транспортування малюка. Вони зроблені так, щоб прогулянка була безпечною та комфортною. У широкому асортименті представлені дитячі коляски в Одесі. Колірна гама варіюється від бежевого, червоного з синім, до зеленого та темно-синього. Вага коляски становить від 10 до 20+ кг.


З виробників колясок для двійнят варто виділити:

  • Carello;
  • Verdi;
  • Easy go;
  • Inglesina;
  • Britax-Romer.


Вони можуть складатися книжкою (рухом однієї руки перетворюються на "валізу", що зручно при вході в транспорт або в будинок) або як тростина (компактна, витримує значні навантаження, хороша маневреність). Діти фіксуються 5-точковим ременем безпеки. За віком вони підходять для малюків від народження до 4-х років. Вони витримують дитину максимум 45 кг. Передбачається наявність багажного кошика, де можна розмістити всі речі для прогулянки.


Пересувна система колясок


Основна складова, за допомогою якої коляска їде, – коліщатка. Завдяки їм вона стійко стоїть на поверхні та пересувається, об'їжджаючи перешкоди на дорозі.


Варто виділити такі типи коліс:

  • Eva Foam. Матеріал із спіненого поліетилену з домішкою етилвінілацетату. Вони гігієнічні, повітронепроникні, зносостійкі та з гарною амортизацією.
  • Надувні – камера з вмонтованим ніпелем із повітрям, покрита шиною. Вони створюють максимальний комфорт, контролюючи рівень тряски на дорозі.
  • На підшипниках добре фіксується положення транспортного засобу у просторі, розгойдування відбувається з найменшим опором, навантаження розподіляється від рухомого вузла до інших частин конструкції.
  • Поліуретанові колеса зроблено із замінника гуми. Вони міцні, зносостійкі, довго служать.
  • Гумовий варіант дозволяє колясці добре маневрувати, амортизаційний. Він підходить для рівного асфальтного покриття.


Моделі візків припускають здатність повертатися всіх коліс та окремо передніх. Схеми шасі бувають з 4, 5 та 6 колесами.

Для комфортного використання варто визначитися з моделлю коляски для двійнят. У першому варіанті люльки можуть бути один за одним, відзначається легкість в управлінні, але видимість для одного малюка буде обмежена. Другий варіант - розташування один біля одного, видимість однакова, але вони менш маневрені за рахунок широкого шасі.


Вибрати та придбати коляску можна на сайті Алло в Одесі. Всього в пару кліків легко налаштувати фільтри та замовити товар. Найголовніше – створити комфорт для ваших малюків.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук