Як створити базовий гардероб для дівчинки-підлітка: сукні сарафани для дівчаток


Опубліковано 09 Грудень 2021 о 13:00

Блог Діти в місті Одеса >  Як створити базовий гардероб для дівчинки-підлітка: сукні сарафани для дівчаток


Як створити базовий гардероб для дівчинки-підлітка: сукні сарафани для дівчаток

Photo: Freepik

Як створити базовий гардероб для дівчинки-підлітка?


Базові речі відрізняються лаконічним кроєм, наявністю мінімальних декоративних елементів, простотою. В той самий час такий одяг має бути стильним і комфортним. У підлітковому віці для дітей дуже важливим є їхній зовнішній вигляд. Тому вони дуже скрупульозно та трепетно ​​підбирають речі. Перше та найголовніше правило — цікавтеся думкою дитини. Навіть якщо вам здається, що річ — повний несмак. Вони часто хочуть здаватися дорослішими, поєднуючи платья сарафаны для девочек у поєднанні із взуттям на високих підборах. Що ж обов'язково має бути у базовому гардеробі дівчинки?


Photo: Berni.com.ua

Яким має бути одяг дівчинки-підлітка?


Звичайно, у підлітковому віці у багатьох дітей ще не сформовано особистий смак. Тому батьки можуть давати поради, ненав'язливо пропонувати свої варіанти. Важливо дійти компромісу без сварок та образ. Базові речі мають бути комфортними, модними, зручними. У правильно підібраному одязі можна піти й до школи, і на гурток, і на святковий захід. Комбінуючи різні речі, можна створити гарний образ для вечірньої прогулянки або посиденьок у кафе з подругами.


Що обов'язково має бути у гардеробі:

  • брюки - у тренді укорочені моделі, штани чорного, темно-синього, сірого кольору добре поєднуються зі світлими блузками, пуловерами;
  • спідниця - підійде для створення кежуал-наряду, а комбінуючи її з сорочкою, вийде ідеальний суворий лук;
  • джинси - достатньо 2 моделей;
  • сукня - в гардеробі дівчинки обов'язково має бути святкове плаття та повсякденний варіант;
  • худі, джемпер, светр, кофта, однотонний гольф;
  • взуття - пара кросівок чи кеди, святкові туфлі, наприклад, човники, зимові моделі.


Аксесуари також важливі. Шапка, снуд, рукавички, сумка чи рюкзак. Наручний годинник теж знадобиться як у школі, так і у звичайному житті. Розкажіть підлітку, що із чим краще поєднувати, куди носити. Пам'ятайте, що весь базовий одяг повинен мати лаконічний крій, виглядати стильно. Необов'язково купувати лише білі блузки, чорні кофти. Це може бути яскравий одяг. Головне – правильно поєднувати її.


Вечірні та святкові сукні та одяг для дівчаток


Для старших дівчат підійдуть моделі з мінімальною кількістю прикрас. Це може бути приталена сукня. Воно надає образу елегантності, виглядає модно. Для святкового заходу підійде і сукня-футляр. Воно може бути чорним, сріблястим, білим, зеленим. Романтичне вбрання з пишною спідницею та приталеною блузою — вдягнути його можна як на свято, так і на випускний.


Photo: Berni.com.ua


Річ повинна сидіти по фігурі, не стирчатись, у міру обтягувати. Дитині має бути максимально комфортно, щоб у неї не виникло думки, що вона погано виглядає. Сукні зі шлейфом — річ складна. Краще вибрати модель зі знімним шлейфом. Коктейльні варіанти без рукава також доречні. Доповнити святковий та вечірній образ можна гарними туфлями.


Як зібрати ідеальний гардероб для дівчини-підлітка?


Сьогодні у моді подовжені піджаки. Доповнити його можна тонким ремінцем, виділяючи область талії. Універсальна модель штанів — укорочені чи звужені до низу. Поєднувати їх можна практично з усім взуттям на низькому ходу та на підборах. Якщо вибираєте кардиган, у тренді зараз моделі оверсайз, на ґудзиках або з поясом.

Допомагаючи дівчинці у складанні базового гардероба, ви не тільки розвиваєте смак дитини, а й зміцнюєте взаємини. Маючи в гардеробі базу, дитина зможе поєднувати абсолютно всі свої речі, навіть найяскравіші та наймодніші. Їй завжди буде, що вдягнути. Якщо у вас вже з'явилося бажання вибрати нову річ разом з дитиною, ласкаво просимо до інтернет-магазину Берні. У нас завжди лише брендові та якісні речі.


Адреса офлайн магазину в Харкові:

  • м. Харків вул. Морозова, 13, б.

Телефон:

  • +380 (67) 800 10 77.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук