Що подарувати підлітку на Новий Рік: розумні іграшки для розвитку та гри


Опубліковано 11 Грудень 2018 о 09:37

Блог Діти в місті Одеса >  Що подарувати підлітку на Новий Рік: розумні іграшки для розвитку та гри


Що подарувати підлітку на Новий Рік: розумні іграшки для розвитку та гри

Photo: Діти в місті


Підлітку можна навіть не розповідати про те, що подарунок під ялинкою залишає бородатий чарівник, тому залиште цей ритуал для малечі, а школярів вітайте відкрито. Тим паче, що вибрати подарунок для підлітка — нелегка робота, і краще запитати в дитини, що купити, щоб уникнути розчарування.

Сучасні діти з легкістю освоюють будь-які технічні новинки, і роблять це з великим задоволенням. Рекомендуємо звернути увагу на електронні девайси: смартфони, планшети, ігрові приставки, гіроскутери, екшн-камери — як хлопці, так і дівчатка будуть в захваті від новенького гаджету.

Якщо в дитини є хобі, то підготуйте сюрприз відповідно до її захоплення. Це може бути спортивний інвентар, музичні інструменти, приладдя для творчості, абонемент на відвідування відповідної спортивної секції чи художньої школи.


Не знаєте, що подарувати дитині на 8-12 років? Для початку — запитайте безпосередньо у дитини, що б вона хотіла отримати. А якщо хочете здивувати — скористайтеся сайтом «Ipopo».

«Ipopo» — це унікальний для України сервіс, де зібрані товари з кращих магазинів країни. Вони розділені за гендерною та віковою ознакою.

Photo: Ipopo


Наприклад, вам потрібні подарунки для хлопчика. Заходимо до відповідного розділу і вибираємо вік: «для хлопчиків 6–9 років» або «для хлопчиків 10–12 років» і так далі. Така ж система працює і для дівчаток.

Як працює «Ipopo»? Включайте до списку (ще він називається вішлист) подарунків іграшки, які мріє отримати ваша дитина. Зверніть увагу на рубрику «Ти в тренді». У ній діти відповідного віку радять вибрати те, що хотілося б саме їм. Така порада може виявитися дуже доречною. Якщо ці іграшки даруватимуть ваші друзі, відправте їм цей список.


Photo: Ipopo


Це допоможе вашим рідним та близьким по-справжньому порадувати дитину. Зайнятим дорослим не доведеться напружувати уяву і витрачати час на пошуки сюрпризу. Вони не помиляться з кольором і розміром. Не промахнуться з моделлю іграшки або девайса. А ті, хто живуть далеко, зможуть висловити свою любов і турботу нарівні з іншими родичами і друзями та оплатити будь-який подарунок з вашого вішлиста.

Зверніть увагу на опцію «Оплатити подарунок спільно». Вона знадобиться, якщо бажання виявилося масштабним. Дорогий подарунок — гіроскутер, смарт-годинник чи айпад — родичі або друзі зможуть оплатити разом.

Дізнатись більше


Ми, спільно з нашими друзями інтернет-магазином цифрової техніки mta.ua, підготували цікаву добірку святкових подарунків з якими можна корисно відпочивати та розвиватися.


Подарунок для дівчинки 8-ми років


Сьогодні діти дорослішають досить рано, їх цікавить все нове, вони хочуть пізнавати нові місця.


Photo: mta.ua


Незамінний гаджет для зв’язку з дитиною та впевненості у її безпеці — це смарт-годинник. Дитина у будь-який момент зателефонує мамі й тату, навіть якщо у маленького мандрівника не буде з собою телефону або він розрядиться.

Зверніться до спеціалістів mta.ua, які розкажуть більше про кожен товар зі списку та інші новинки, про які ми навіть не здогадувалися.

mta.ua дарує -3 % знижки для активних читачів «Діти в місті». 

Придбати зі знижкою



Photo: Люмік


Чудо-набір для творчості «Малюй світлом» від Люмік. Фантазуй і створюй красиві картини які світяться в темряві. Оригінальний і корисний подарунок, розвиває творчі здібності, пам'ять і уява. Допомагає подолати страх темряви, концентрує увагу і заспокоює.


Video: Люмік

Дізнатись більше


Що подарувати хлопчику 8-ми років?



Photo: Космостар


Карта зоряного неба «Космостар» — це настінна мініатюра справжнього зоряного неба. На карті намальовані всі 88 сузір'їв і більше 500 зірок, які в темряві світяться м'якими зеленими вогниками, створюючи красу справжнього зоряного неба. Така карта стане романтичним, незвичайним і загадковим елементом в інтер'єрі дитячої кімнати.


Video: Космостар

Дізнатись більше


Що подарувати дитині 8-ми років?


У житті дитини іграшки — це провідники у дорослий світ. З їх допомогою діти пізнають матеріальний світ і фіксують в пам’яті необхідні образи. Одне з кращих рішень для дитини — це фігурки тварин від німецької торгової марки Schleich. Вони являють собою точні зменшені копії не тільки домашніх, але й інших звірів. Кожна з них унікальна, адже майстри розфарбовують їх фарбами вручну.


Photo: Profi-Toys


Батьки можуть придбати для свого малюка фігурки:

  • коней;
  • собак;
  • птахів;
  • диких тварин;
  • динозаврів;
  • морських мешканців;
  • домашніх тварин, які проживають на фермі;
  • мультиплікаційних і казкових героїв, і багато інших.

Кожна іграшка Schleich виготовляється з великою акуратністю, а зовнішність і будова будь-якої тварини передаються з максимальною точністю, адже в якості консультантів під час створення кожної фігурки виступають співробітники Берлінського зоопарку.

Щоб дитині було цікаво грати в компанії друзів або з батьками, придбайте Шляйх набори - це дозволить познайомитися відразу з декількома представниками тваринного світу, історичними персонажами або казковими героями.

Дізнатись більше


Кубики Рубика сприяють розвитку різних навичок у дитини.


Photo: Ecotoys


По-перше, малюк розвиває дрібну моторику, що корисно позначається на письмі та малюванні. По-друге, розвивається логічне мислення й уява. Дитина намагається прорахувати наперед кілька кроків і зрозуміти, як далі крутити кубик Рубика для досягнення правильного результату.

Дізнатись більше


Що подарувати дитині 9-ти років?


Гарна настільна гра — це подорож у фантастичні світи з замками і драконами, смішними й веселими чоловічками, це битви і герої, розгадування загадок і проходження лабіринтів як в Гаррі Поттері, це позитивні емоції, море посмішок друзів та близьких.


Photo: Pixabay


Для дитини дуже важливо почати підготовку до дорослого життя ще в дитинстві, так як це дозволить їй швидше адаптуватися і влитися в нову компанію, знайти спільну мову з однолітками і бути хорошим співрозмовником. Ігри на логіку, на реакцію, ігри на уважність, на розвиток уяви і багато інших, допоможуть дитині у майбутньому.

Дізнатись більше


Чудовий організатор для сімейної вечірки — це бездротова колонка DIVOOM, з її допомогою веселі танці зимовими вечорами біля ялинки ви запам’ятаєте надовго. Ну хіба не чудові моменти для сімейних історій через 20 років?


Photo: mta.ua

Придбати зі знижкою

Що подарувати дитині 10-ти років?


Кожна дитина мріє про веселого домашнього улюбленця, коли ваш малюк буде дуже просити придбати живого друга, не відмовляйте через покусане взуття, меблі, які цуцик ненароком погриз. :) Придивіться на робота-песика. 


Photo: mta.ua


Він вміє виражати емоції притаманні живій тваринці, виконує команди й найголовніше — вчить дитину англійської мови! Це інтерактивний досвід, який розвиває самостійність та відповідальність за домашнього улюбленця.

Придбати зі знижкою


Що подарувати дитині 11-ти років?


Photo: Escape Quest


А що робити, якщо догодити дитині набагато складніше? Як здивувати вибагливого підлітка? Можна подарувати враження та незабутні емоції. Ми рекомендуємо вам звернути увагу на захоплюючі квест-кімнати, які дозволять активно і весело провести час. А головне — таке дозвілля буде корисним для розвитку дитини, навчить її приймати рішення та вирішувати складні завдання.

Можна подарувати гру в Escape Quest. Обирайте цікаві квести у тематиці Гаррі Поттера, піратів Карибського моря або парку Юрського періоду та подаруйте підлітку незабутні враження.

Дізнатись більше


Photo: mta.ua


3D-малювання розвиває креативне і просторове мислення. Тільки уявіть, за допомогою 3D-ручки XYZPRINTING DA VINCI ви власноруч з дитиною зможете створювати об’ємні фігури, 3D-картини та навіть новорічні іграшки. Хтозна, можливо у майбутньому саме ваша розумниця буде розробляти дизайн головної ялинки країни.


Ми продовжуємо добру традицію від інтернет-магазину mta.ua -3 % знижки для читачів «Діти в місті».

Придбати зі знижкою


Подарунок для хлопчика 12-ти років


Вивчайте робототехніку та основи електроніки разом зі своїми дітьми!

Зберіть дивовижну машинку EcoBot Buggy і керуйте нею за допомогою програми на смартфоні або планшеті.


Video: Ecotoys


На 80 % конструктор складається з фанери, а на 20 % — зі спеціальних технічних плат і світлодіодів. Завдяки електроніці, Екобот повністю рухливий: спритно їздить, повертає в різні боки, світить фарами, видає сигнал клаксона.

Чудовий подарунок для дитини від 8 років, і навіть для дорослого. Приголомшлива і захоплююча іграшка, яка займе за спільною справою батьків і дітей.

Дізнатись більше


Якщо ви помічаєте у свого малюка інтерес до техніки, це просто чудово, адже в майбутньому більшість прибуткових професій будуть пов’язані саме з технологіями. Для розвитку логічного мислення майбутнього інженера або програміста прийде на допомогу розумна іграшка Dot. Вона навчає дитину основам програмування, розвиває багатогранність мислення і логіку.


Photo: mta.ua


Керувати всіма розумними іграшками надзвичайно просто! Для цього потрібен пульт, який йде в комплекті до іграшок або будь-який смартфон.


Спеціально для читачів порталу «Діти в місті» діє знижка — 3 % на товари MTA зазначені в статті. 

Придбати зі знижкою


Заходьте на MTA.UA, де вам із радістю допоможуть підібрати будь-який технологічний подарунок для розвитку здібностей дитини. Подаруйте нові враження і знання своїй дитині.


Подарунок для дівчинки 12-ти років


Photo: gra.ua


Танцювальний USB килимок — це незвичайний аксесуар, який подарує дівчинці можливість стати зіркою будь-якого ігрового танцполу. Активні танці під улюблену музику і красиві атмосферні ігри сподобаються всім любителям гарної музики. Танцювальний килимок для дітей подарує вам море позитиву і хороших вечорів вдома, коли хочеться потанцювати, але не хочеться нікуди йти. Танці на музичному килимку — просте і захоплююче заняття. Це добре розвиває спритність і швидкість реакції. Танці з килимком дуже виручають в тих випадках, якщо дитина захворіла або залишилася вдома через негоду. Крім гарних фізичних навантажень, танець на музичному килимку розвиває почуття ритму, пластичність і координацію в русі.

Дізнатись більше


Вибір подарунку для дитини 8-12 років приємна і водночас клопітка справа. Не пошкодуйте часу, проявіть фантазію, дізнайтеся у друзів або знайомих, чим займаються дітки схожого віку. Ще раз перегляньте список корисних та розумних подарунків на Різдво та Новий Рік. Ваше бажання та врахування інтересів допоможуть знайти відмінний подарунок та догодити дитині.


А якщо вашій дитині від 5 до 7 років, шукайте ідеї в нашій добірці «Сучасні подарунки на Миколая та Новий Рік для дітей 5-7 років».





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук