Топ-12 найкращих новорічних мультфільмів


Опубліковано 29 Листопад 2018 о 10:43

Блог Діти в місті Одеса >  Топ-12 найкращих новорічних мультфільмів


Топ-12 найкращих новорічних мультфільмів

Designed by Freepik


Перед Новим Роком дуже важливо організувати вдома казкову атмосферу свята. Для цього прикрашайте будинок разом з дітьми та створюйте новорічні поробки та ялинкові прикраси.


Вам може бути корисною наша добірка «Новорічні поробки: чим прикрашати ялинку, якщо в домі дитина».


А ще дивіться всією сім’єю новорічні та різдвяні мультфільми.


«Місія: Різдвяний порятунок»


Video: B&H Film Distribution Company


Мультфільм відкриває завісу на резиденцію Санта Клауса. Хочете побачити звідки беруться подарунки, хто їх робить, та як Санта встигає доставити два мільярди подарунків за одну ніч? А чи знали ви, що у Санти є діти? Мультфільм відповість на дитячі питання, дозволить доторкнутися до новорічних див та стати учасником чарівної пригоди.


«Вартові легенд»


Video: B&H Film Distribution Company


Дитячі мрії під надійним захистом вартових: Великоднього Кролика, Зубної Феї та Піщаної Людини. А очолює цей казковий загін сам Санта Клаус. Але сили темряви прагнуть знищити віру дітей у казку та замінити сни на нічні жахіття. Чи вдасться вартовим подолати злодія та повернути дітям мрії?


«Крижане серце»


Video: B&H Film Distribution Company


Мабуть вже кожна дитина знає зворушливу історію двох сестер — Ельзи та Анни, принцес чарівної країни Ерендел. Але цей оскароносний мультфільм хочеться дивитися не один раз. А коли, як не перед Новим Роком переглядати фантастичну історію, сповнену магії, дружби та справжнього кохання.


СМАЧНИЙ POPCORN ВІД COTTON CANDY - спонсор домашнього кіноперегляду.
Замовляй POPCORN з доставкою в два кліки!
Безконтактно та безпечно отримай 6 літрів попкорну за ціною 150 гривень.
Доставка по Львову безкоштовна, по Україні - Нова Пошта.


«Олаф і крижана пригода»


Video: B&H Film Distribution Company


Продовження пригод чарівних сестер Анни та Ельзи, а також їхнього друга сніговика Олафа.


«Полярний Експрес»


Photo: uakino.club


Неймовірно красива, зворушлива та чарівна різдвяна історія про подорож на Північний полюс потягом Полярний Експрес. Головний герой не вірить в існування Санта Клауса. Але напередодні Різдва магічний потяг переконає хлопчика в іншому та відвезе його в гості до Санта Клауса.


«Врятувати Санту»


Video: Трейлеры


Санта Клаус в небезпеці, Новий Рік під загрозою і лише ельф може врятувати все. Цей мультфільм — це весела новорічна історія, сповнена подорожей у часі, жартів та святкового настрою.


«Снігова Королева»


Photo: kinofilms.ua


Нова версія старої казки про Кая та Герду. До вже відомих нам героїв з казки Ганса Хрістіана Андерсена, додадуться нові персонажі, але знову Герді доведеться визволяти свого брата з полону злої Снігової Королеви.


«Ніко — шлях до зірок»


Photo: media-sputnik.net


Це історія про молодого північного оленя на ім’я Ніко, якому весь час сниться, що його рідний батько — один з найвидатніших літаючих оленів, самого Санта Клауса. Ніко, разом із друзями дізнається, що Санта в небезпеці і вирушає йому на допомогу.


«Ніко 2»


Photo: media-sputnik.net


Це продовження небезпечних, але веселих пригод оленяти Ніко і його вірних друзів у Лапландії, де багато снігу, чарівна природа і стільки всяких небезпечних хижаків, що Ніко постійно від кого-небудь захищає своїх товаришів. Таких колотнеч ви давно не бачили на своїх екранах.


«Різдвяна історія»



Photo: dnevniki.ykt


Цей мультфільм треба дивитися і дітям, і дорослим. Правда, зовсім малюкам краще не дивитися цю картину, так як вона злегка похмура і, правду кажучи, страшнувата. Але школярам ця повчальна екранізація повісті Чарльза Діккенса точно сподобається. Це історія про старигана на ім’я Скрудж, який все своє життя прожив з однією лише думкою — як би ще більше грошей заощадити. Його зовсім не турбували ані біди інших людей, ані щастя, ні любов. Він терпіти не може свята і хоче щоб вони закінчилися якомога швидше. Але напередодні одного із найголовніших свят — Різдва, він отримує можливість поглянути на своє життя по іншому та, можливо, змінитися.


«Ґрінч»


Video: B&H Film Distribution Company


У центрі сюжету зелений розбишака-відлюдник Ґрінч, який вирішив викрасти головне свято — Різдво. Його підступному плану спробує перешкодити хлопчик, який всією душею вірить у велику силу магічної ночі. Ближче познайомившись із пустуном Ґрінчем ми дізнаємось, що насправді він добрий, просто він злиться, страждаючи від того, що не схожий на інших.


«Смолфут»


Video: TVUA трейлери українською


Комедійний мультфільм розповідає про єті, які твердо переконані у тому, що людство лише легенда, вигадка. Але одного дня молодий єті Міґо все ж зустрів людину, але вітер вирвав з його лап нову іграшку, позбавивши доказів, що він бачив справжнього смолфута. Звичайно, у поселенні єті лише покепкували з Міґо, і тому він вимушений вирушити на пошуки людини та довести іншим, що смолфути насправді існують.

Якщо ви переглянете всі ці мультфільми і вам буде мало, ознайомтеся з добіркою правильних мультфільмів, які в доступній манері відкривають дітям головні сімейні цінності, допомагають їм зрозуміти основи взаємовідносин у суспільстві та вчать важливим життєвим урокам.


Готуйте тепле какао, м’які ковдри та всією родиною дивіться зворушливі, кумедні та казкові новорічні мультфільми.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук