Сімейний відпочинок на морі: топ-10 місць в Одесі та області для відпочинку з дітьми


Опубліковано 27 Липень 2018 о 11:37

Блог Діти в місті Одеса >  Сімейний відпочинок на морі: топ-10 місць в Одесі та області для відпочинку з дітьми


Сімейний відпочинок на морі: топ-10 місць в Одесі та області для відпочинку з дітьми

Photo: «Діти в місті»


Відпочинок в Одесі влітку припаде до смаку кожному. Для поціновувачів поніжитися на сонечку є найчистіші одеські пляжі, для любителів екстремального відпочинку — унікальні парки водних атракціонів, а для тих, хто шукає місце для тихого сімейного відпочинку є готелі з розвиненою інфраструктурою (міні-готелі з власними пляжами, дитячими майданчиками та басейнами на території). Хочете відпочивати в серці найпопулярнішого курортного міста України — залишіться в Одесі, а якщо вам більше до душі спокійний розмірений відпочинок і усамітнення з природою — вибирайте бази відпочинку поблизу Одеси.

«Діти в місті» зібрали для вас найкращі місця для сімейного відпочинку з дітьми: бази відпочинку в приватному секторі Одеси і на узбережжі Чорного моря, готелі з видом на море, заміські комплекси, і звичайно ж аквапарки в Одесі та її околицях.


Отже, де відпочити на морі з дитиною?


База відпочинку «ЗЕЛЕНИЙ КАМПУС»


Photo: «Зелений Кампус»


У період літніх відпусток всім хочеться втекти з тісних, задушливих офісів до теплого моря. Зміна оточення, комплексний вплив цілющих властивостей морської води, свіжого повітря і гарячого піску допоможе організму відновити сили й відпочити від міської метушні.

Якщо ви хочете провести вихідний біля басейну, посмажити шашлики та просто провести час на природі в колі родини, тоді вам в «Зелений Кампус».

Для вашого приємного дозвілля діють спеціальні вигідні пропозиції, навіть якщо ви не постоялець бази!

«Зелений Кампус» — це доступний відпочинок в Одесі для всієї родини! Комфортні номери в парковій зоні, басейн, кафе, а море всього в 15-ти хвилинах неспішної прогулянки. Зона барбекю в комплексі «Зелений Кампус» — це затишний куточок, де можна спокійно розслабитися, сховавшись від усього світу і приємно провести час в дружній компанії.


Video: «Зелений Кампус»


Коли їдеш на відпочинок з дітьми дуже важливо, щоб їм було де побігати й пограти. База відпочинку «Зелений Кампус» подбає про те, щоб ваша дитина не нудьгувала: ігровий майданчик, дитячий басейн і безліч інших розваг зроблять відпочинок незабутнім.

База відпочинку «Зелений кампус» розташована на 16 ст. Великого Фонтану, в тихому і спокійному приватному секторі. Територія 2 га із зеленою зоною, розвинена інфраструктура, близькість до пляжів «Золотого берега» — все це сприяє ідеальному літньому відпочинку.

Тел.: +380 (67) 65 41 652; +380 (48) 736 26 00

Дізнатись більше


Пляжний парк-готель «РОБІНЗОН»


Photo: «Робинзон»


«Робінзон» — це єдиний пляжний парк-готель на першій лінії моря, і розташований він в смт Затока, на піщаній Кароліно-Бугазькій косі, що розділяє Чорне море і Дністровський лиман.

Всі номери в готелі обладнані для максимально комфортного відпочинку: кам’яні котеджі з усіма зручностями, якісними дерев’яними меблями, артезіанською водою, окремим санвузлом в номері, гарячою і холодною водою. Всі номери розташовані в одноповерхових котеджах, що безпечно для дітей. Сніданки включені у вартість, також можна замовити комплексні обіди й вечері за ціною 125 грн з людини. Також є меню а-ля карт і працює бар.

«Робінзон» спеціалізується на сімейному відпочинку з дітьми. На зеленій території в 2,5 га зручно розташувалися дитячий майданчик і пісочниця, гамаки, лавки, альтанки, а смажити шашлик можна прямо навпроти свого номера. Не знаєте з ким залишити свого домашнього улюбленця? Беріть його з собою, адже в «Робінзоні» раді всім домашнім тваринам.



Video: «Робінзон»


«Робінзон» — це найкраще місце для відпочинку з дітьми біля моря, адже щовечора маленьких гостей чекають неймовірні пригоди, дивовижні творчі заняття та безліч ігор і розваг.

Готель розташований далеко від залізниці та траси. Шум від машин та поїздів не буде вам заважати. Номери розташовані з видом на внутрішній парк готелю, а не на дорогу з великою прохідністю людей і машин, що створює додатковий комфорт для клієнтів готелю.

Приємний бонус для всіх гостей готелю категорії номерів люкс — безкоштовні послуги пляжного комплексу: шезлонги з матрацами й парасольками.

Тел.: +380 (50) 332 11 55; +380 (96) 032 11 55; +380 (63) 932 11 55

Дізнатись більше


«НЕМО»


Photo: «Немо»


Однією з головних визначних пам’яток Одеси є культурно-оздоровчий комплекс «Немо», який складається з готелю, ресторанів, пляжного комплексу, океанаріуму, центру дельфінотерапії та, звичайно ж, дельфінарію.

Пляжний комплекс «NEMO Beach Club» пропонує вам зануритися в приємну атмосферу якісного відпочинку і розслаблення. Басейни з підігрітою морською водою, гідромасажні джакузі, розслабляючий масаж в прохолодних наметах, панорамні тераси для прийняття морських і сонячних ванн, ресторани з кухнею на будь-який смак, професійна анімація для дітей і дорослих, аквааеробіка, комфортні спуски до моря і, звичайно ж, дельфіни, з якими можна плавати, займатися дайвінгом або просто спостерігати за ними лежачи на зручних шезлонгах.

Поки ви будете насолоджуватися відпочинком, діти будуть захоплені розвиваючими іграми та конкурсами. Квести, латина-паті, боді-арт, монополія, крокодил, дартс, твістер, а також всілякі іграшки, лабіринт, басейн з кульками та багато інших розваг не дадуть нудьгувати вашому чаду.

Гості Одеси можуть зупинитися в п’ятизірковому готелі «NEMO», який розташований в історичному центрі, в районі парку Шевченка, на розкішній сучасній набережній центрального пляжу «Ланжерон». Це найближчий до моря готель Одеси!

Ну і як же можна бути в Одесі й не доторкнутися до дельфіна?

Дельфінарій «НЕМО» запрошує взяти участь в захоплюючій і незабутній програмі «Знайомство з дельфінами». Відвідавши її, ви і ваші дітки дізнаєтеся все про цих чудових створінь: про їхнє походження, видове розмаїття, анатомію, поведінку, і навіть більше — тренери розкриють секрети спілкування з дельфінами. А наприкінці програми ви зможете доторкнутися до дельфіна і звичайно ж поплавати з ним.



Video: «Немо»


А тих, хто хоче не тільки поплавати з дельфіном, а й навчитися особливостям порятунку, годівлі, утримання, дресирування дельфінів та інших морських ссавців, одеський дельфінарій «НЕМО» запрошує на розважально-освітню програму «Стань юним тренером дельфінів».

Діти дізнаються про основні прийоми роботи з цими дивовижними тваринами та навіть зможуть показати невеликий номер з дельфінами — як справжні тренери на помості.

У «Немо» також можна відвідати денне шоу з дельфінами «Єдина планета». Клікайте на посилання і купуйте квитки прямо зараз. Приходьте і доторкніться до дива!

Тел.: +380 (48) 705 70 85

Придбати квитки


Сімейний готель Happy INN


Photo: Сімейний готель Happy INN


Happy INN - це сучасний готель з усім необхідним для ідеального відпочинку. Працює другий сезон, але вже зарекомендував себе як готель, в якому знають як зробити сімейний відпочинок щасливим для кожного члена сім'ї.

Сімейний готель Happy INN розташований на першій лінії на березі Чорного моря, в курортному селищі Кароліно-Бугаз. Відпочивати в ньому можна з дітьми будь-якого віку, є все найнеобхідніше.

Гостям пропонують:

  • 21 номер для сімейного відпочинку;
  • ресторан європейської кухні з дитячим меню (хороший відпочинок без смачної їжі в готелі ніколи й не робили);
  • територія цілодобово охороняється (ніяких сторонніх осіб);
  • упорядкований пляж з шезлонгами і парасольками (без каміння та сміття, колектив готелю дуже уважний до деталей);
  • дитяча анімація й організація сімейного дозвілля;
  • басейн з дитячою зоною.

Сімейний готель в Затоці Happy INN — це місце, де можна насолодитися часом, проведеним з коханою людиною за келихом шампанського, не відчуваючи докорів сумління перед дітьми! Адже вони весело проводять час на двогодинній вечірній програмі з аніматорами.


Video: Сімейний готель Happy INN


У ресторані готелю Happy INN гостинні офіціанти запропонують вам не тільки домашнє меню, а й традиційну одеську кухню, а також різні варіанти м’ясних і рибних страв, приготованих на відкритому вогні мангала. Будучи готелем для відпочинку з дітьми, в Happy INN створено спеціальне дитяче меню. Крім того, кухня готує дитячі страви під індивідуальне замовлення.

Happy INN — це новий сучасний готель з усім необхідним для ідеального відпочинку, створений дарувати своїм гостям тільки незабутні і приємні спогади про відпочинок в Затоці.

Тел.: +380 (50) 721 10 06

Дізнатись більше


Заміський комплекс «ЕКОЛАНДІЯ»


Photo: «Еколандія»


«Еколандія» — це заміський комплекс, розташований біля Одеси, в селі Великий Дальник. «Еколандія» — місце для сімейного відпочинку під Одесою з рестораном, готелем, дитячим розважальним комплексом, басейном, зоопарком / еко-фермою і теплою сімейною атмосферою. Ресторан комплексу отримує більшість інгредієнтів з високотехнологічної еко-ферми, розташованої неподалік від комплексу.

Головний пріоритет для колективу «Еколандії» — це турбота про те, щоб ви насолоджувалися сімейним відпочинком з вашими близькими і сім’ями далеко від міської метушні.

«Еколандія» — це ігрове місто вічного дитячого свята і нестримних веселощів. Тут представлено багато розваг для дітей від 1 до 12 років, і старше. Кожен з них може знайти заняття за своїм смаком і віком: ігровий корт з гойдалками, батут, і звичайно ж басейн з безпечним рівнем глибини, інтерактивні ігри, майстер-класи, ігри для дітей шкільного віку.

Крім дитячих ігрових майданчиків в «Еколандії» є зоопарк, ставок і квітучий сад, а за порядком стежить команда нянь і аніматорів — а це і є запорука веселощів для вашої дитини.

Але ж розваги потрібні не тільки дітям, правда?

Для дорослих гостей в «Еколандії»:

  • літній кінотеатр;
  • басейн;
  • риболовля;
  • більярд;
  • прокат велосипедів;
  • різні настільні ігри;
  • спортивні зони;
  • зона з власною бібліотекою.

Тел.: +380 (73) 443 53 53

Дізнатись більше


А що робити тим, кому не до вподоби годинами лежати на пляжі, або тим, чиї діти хочуть активних розваг? Ідеальна альтернатива пляжам — аквапарки.


Аквапарк «ОДЕСА»


Photo: «Одеса»


На території аквапарку «Одеса» працює п’ять басейнів, повільна річка, 11 різних водних гірок, в тому числі дитячий аква-комплекс для малюків.

Хвильовий басейн аквапарку — це місце для веселощів всією сім’єю. Хвилі створюються штучно, тому їхня інтенсивність і висота строго контрольовані. Басейн розташовується біля піщаного пляжу, і за правом вважається кращим місцем для веселого активного відпочинку.

«Піратський острів» — одна з визначних пам’яток аквапарку «Одеса». Дитячий аква-комплекс користується величезною популярністю у малюків. Інженери продумали якщо не все, то дуже багато чого, зробивши піратські острова ідеальним місцем не тільки для дітей, а й для їхніх батьків.

Відвідування аквапарку «Одеса» нікого не залишить байдужим, залишивши в серцях найприємніші емоції і масу позитивних вражень.

Тел.: +380 (48) 737 80 08

Дізнатись більше


«ITAKA BEACH CLUB»


Photo: «ITAKA»


Пляжний комплекс «ITAKA», в самому серці Аркадії, на березі Чорного моря, створений спеціально для того, щоб відволіктися від буденної метушні та насолодитися відпочинком.

Клуб «ITAKA» — один з кращих нічних клубів в Аркадії, легендарна концертна арена зірок, дискотека, сучасний пляж і ресторан біля моря.

Особливий романтизм ресторану «Zumma» — це чарівний вид на море і творчий кулінарний мікс найкращого з Японської, Європейської та Української кухні. Насолоджуйтесь першими променями сонця за сніданком і спробуйте вишукані вина на вечерю, зустрічаючи захід.

Пляжний комплекс «ITAKA» пропонує вам комфортний відпочинок на узбережжі. Для вас — два басейни з сучасною системою очищення, душові, роздягальні, тапчани, бунгало, а також парасолі, які сховають вас від палючого сонця.

У «ITAKA» є все можливе, щоб ваша дитина знайшла собі веселе заняття, поки ви будете приймати сонячні ванни та насолоджуватися відпочинком на морі.

Тел.: +380 (97) 448 18 46; +380 (482) 349 188

Дізнатись більше


Курорт «Maristella Marine Residence»


Photo: «Maristella Marine Residence»


«Maristella Marine Residence» — елітний п’ятизірковий курорт в Одесі, який включає в себе готель на 50 номерів, 2 ресторани, банкетний зал і 3 басейни. Розташований він у самому фешенебельному районі Одеси — на 10-й станції Великого Фонтану біля моря, ближче всіх інших готелів міста.

«Maristella» — «Морська Зірка», «Зірка морів» — ідеальна назва для п’ятизіркового круїзного лайнера, чи не так? Здалеку вона дійсно нагадує корабель, пришвартований до причалу. Білосніжно-блакитна зовні, Maristella стоїть під вітрилом в очікуванні приємної морської подорожі. Вранці виблискує вікнами, відбиваючи світанкове сонце, вечорами горить веселкою підсвічування, завжди святкова, легка, красива і весела.

На «відкритій палубі» Maristella розташовані три басейни, два дорослих і один дитячий, у яких гості відпочивають на зручних шезлонгах, насолоджуючись коктейлями та прохолодними напоями в спекотний полудень. Любителі здорового способу життя вранці займаються йогою, а протягом дня розслабляються в масажному шатрі.

У ресторані під відкритим небом можна поласувати стравами одеської та європейської кухні.

Maristella — готель в Одесі для тих, хто цінує комфортний відпочинок.

Тел.: +380 (95) 018 03 22; +380 (95) 289 28 05

Дізнатись більше


Пансіонат «МИКОЛАЇВ»



Photo: «Миколаїв»


Пансіонат «Миколаїв» знаходиться на території курорту Коблево. Величезна зелена територія з дитячим ігровим майданчиком, рестораном і альтанками робить пансіонат «Миколаїв» ідеальним місцем для сімейної подорожі на Чорне море. У номерах передбачено все для перебування гостей в комфортній і затишній обстановці. Ніщо не завадить вам насолодитися пляжем, піском і сонцем на південному березі моря в безпосередній близькості від пансіонату.

На території пансіонату є обладнана дитяча площадка та ігрова кімната. У дитячій ігровій кімнаті пансіонату «Миколаїв» протягом всього дня пропонуються розваги і захоплюючі заняття для маленьких гостей будь-якого віку.

Ви зможете отримати максимальний релакс під неперевершеним зоряним небом хамама, відчувши таємничість і умиротворення східної казки наяву.

Тел: +380 (93) 083 77 66

Дізнатись більше


База відпочинку «Меркурій»



Photo: «Меркурий»


База відпочинку «Меркурій» запрошує на сімейний відпочинок в Одеській області на курорті Грибівка. До ваших послуг одно-, дво- і трикімнатні номери з усіма зручностями в дерев’яних 2-х поверхових котеджах.

Послуги для дітей і дорослих:

  • басейни для дорослих;
  • дитячі басейни;
  • шезлонги;
  • парковка на території;
  • альтанки з мангалами;
  • дитячий майданчик;
  • кухня в кожному номері;
  • кафе-бар;
  • соляна кімната;
  • SPA процедури;
  • прокат гіробордов;
  • магазин.

Тел.: +380 (94) 954 57 28

Дізнатись більше



А які ваші улюблені місця відпочинку в Одесі? Діліться у коментарях своїми фаворитами, адже літо у самому розпалі, море чекає!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук